A lengyel EKOGREN vállalat 1990-ben alakult. Fő tevékenysége biomassza kazánokfejlesztése és gyártása, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi elvárásoknak éskörnyezetvédelmi előírásoknak is.

A BIOKOPRI Kft. kínálatában elsősorban azért kerültek, mert több, a piacon nem általános kialakítású és megoldású kazánnal is rendelkeznek. Ígya cég által gyártott berendezések a faapríték égetése mellett a nem szokványos apríték és pellet (agripellet, szalma pellet, agriapríték, stb.) felhasználóknak is megoldást nyújtanak!

Ha többféle pelletált mezőgazdasági melléktermék, rossz minőségű és töredezett pellet vagy akár fűrészpor hatékony elégetésében gondolkodsz, akkor az EKOGREN MultiFuel apríték kazánra biztosan számíthatsz.

Az EKOGRENAirMax kazánban akkor gondolkodj, amennyiben levegő befúvásos, például baromfi nevelők fűtésére keresel megoldást, a tüzelőanyagként pedig elsősorban gabona magvak, gabona héjjak és agri pellet áll rendelkezésedre.

Az EKOGRENHolz kazánokat pedig a faelgázosítás mellett, az egyedi kialakításuknak köszönhetően szalma, vagy venyige kiskocka bálák elgázosítására, elégetésére is használhatod.

Az EKOGREN a termékfejlesztés mellett a kezdetektől fogva szemelőt tartotta azt a célt, hogya legjobb minőségű terméket állítsa elő. 2004-től kezdődően a cég alkalmazza a DIN EN ISO 9001 minőség irányítási rendszert, illetve 2007-től a97/23/EK minőség biztosítási rendszernek megfelelően, a cég rendelkezik CE0036 megjelöléssel!