Az osztrák LASCO családi vállalkozás 1987 óta LandriTherm márkanév alatt épít és fejleszt meleg levegős apríték égető kazánokat. A meleg levegős kazánok úgy lettek kialakítva, hogy egyszerűn legyenek illeszthetőek, minden olyan területen, ahol a tiszta meleg levegőre van szükség fűtéshez, szárításhoz. A hőlégbefúvásos rendszerek fejlesztésében élen járó cég rendelkezik az erre a célra kialakított kutató és fejlesztő központtal. A LandriTherm valódi, jól bevált megoldást nyújt partnerei számára a biomassza tüzelésű, meleg levegős rendszerek területén.

A LandriTherm légbe fúvásos kazán előnyei:

  1. Egyszerűen csatlakoztatható különböző rendszerekhez
  2. Konténeres kivitel, tehát bárhova, akár kültérre is telepíthető
  3. Hatékonyabb, és olcsóbb, mint a vizes rendszerek kiépítése termo ventilátorral
  4. Nem kell kazánházat építeni, tehát beruházási költséget, időt takarít meg
  5. Széleskörű szolgáltatással állunk rendelkezésre partnereink részére

Az apríték tüzelésű meleg levegős kazánok 150, 250, 750, és 2.500 kW-ban érhetők el, akár 140 C° meleg levegő folyamatos előállításával.

A LandriTherm kazánok folyamatosan bővülő felhasználási területei: terményszárítók, szénaszárítók, fűszerszárítók, gyógynövényszárítók, állattartó telepek, gyártócsarnokok, üzem és raktárcsarnokok, növényházak, üvegházak, fóliasátrak, sportlétesítmények, tornacsarnokok, teniszsátrak, rendezvény sátrak, építkezések téliesítése, stb.